Industriestraat 7
4462 EZ Goes
E info@bouwmensenzuidwest.nl
T 0113 23 24 84

Bouwmensen Zuid – West
Bouwmensen Zuid – West opereert vanuit Bergen op Zoom, Goes en Middelharnis. Het opleidingsbedrijf leidt ervaren en onervaren mensen op voor een uitdagende baan in de bouw- en infrasector. Je kunt hierbij denken aan scholing op het gebied van metselen, timmeren, stucadoren, stratenmaken, vakman grond-, water- en wegenbouw, tegelzetten en restauratiewerken. Wil jij een echt vak leren met garantie op werk? Dan is Bouwmensen Zuid-West écht iets voor jou!

Actuele VIB voordelen:

Heb je nog een goedwerkende telefoon? En wil je alleen een nieuw mobiel abonnement? Dan is Sim Only wat voor jou! Nu met grotere databundels en de keuze om wel of niet onbeperkt te bellen en sms’en. Speciaal voor jou als VIB hebben KPN en Bouwend Nederland een prachtige deal gesloten: tot 10% korting op het reguliere KPN-tarief en er worden geen aansluitkosten in rekening gebracht. Check hier de tarieven.

Regel het meteen via deze pagina.

DESTIL is de groothandel voor de bouw en industrie met meer dan 150.000 artikelen in het assortiment. Bouwmensen zijn hier aan het juiste adres als ze bijvoorbeeld gereedschap, materialen of de beste werkkleding zoeken. Destil heeft het! Er zijn 39 vestigingen verspreid over Nederland die je graag verder helpen. DESTIL staat voor kwaliteit, vakkundigheid, merk-onafhankelijk advies en een hoge leverbetrouwbaarheid.
Met de VIBkaart in hun handen profiteren Bouwmensen bij Destil van allerlei voordelen. Wil je weten welke precies, ga dan gewoon eens langs bij een van de vestigingen en vergeet je VIBkaart niet!

Als je nu snel langskomt bij Destil dan krijg je zo’n lekkere Destil muts er gewoon gratis bij! Gaan!

Destil Muts

Kijk op de website.

Als je 18 wordt moet je zelf je zorgverzekering afsluiten. Je kunt dan kiezen voor de Bouwend Nederland Jongeren Verzekering van Zilveren Kruis. Meld je aan via de website en Zilveren Kruis regelt verder alles voor je. Je scoort:
5% korting op je basisverzekering, vanaf €110,15 p/m
15% korting op je aanvullende verzekering, vanaf €2,13 p/m
15% korting op je tandartsverzekering, vanaf €6,59 p/m

Bovenop de reguliere vergoedingen van de Bouwend Nederland Jongeren Verzekering, is het pakket van de ‘aanvullende verzekering’ uitgebreid met extra vergoedingen voor:
• Ergotherapie
• Fysiotherapie vanaf 18 jaar
• Brillen en contactlenzen
• Leefstijltraining
• Online zelfhulpmodules bij psychische klachten

Bereken je voordeel op de website!

Voskamp Groep is landelijk opererend leverancier op het gebied van:
• IJzerwaren
• Gereedschappen
• Machines
• Hang- en sluitwerk
• Bevestigingsmaterialen
• PBM en Kleding
Houders van de VIBkaart ontvangen, nadat zij zijn geregistreerd onder het klantnummer Bouwmensen VIB, de groothandelprijslijst van alle producten van Voskamp toegestuurd.

VIBkaart-houders kunnen hierna op 11 locaties (zie overzicht) of via de website producten bestellen tegen groothandelprijs.

Check de website!

Voskamp Groep online

EARmo is in 1990 opgericht door mensen afkomstig uit de hoortoestellen industrie. Kennis en ervaring uit deze branche werd aangewend voor de ontwikkeling, productie en verkoop voor de persoonlijke, op maat gemaakte, EARfoon gehoorbeschermers van EARmo.

Lawaaidoofheid is onomkeerbaar, gehoorbeschermers zijn dus een absolute noodzaak. Gehoorbeschermers hebben alleen zin als ze niet alleen het lawaai dempen maar ook altijd gedragen worden. Ze moeten dus lekker zitten en niet irriteren. Dat doen de producten van EARmo.
Op de aanschaf van een otoplastiek set inclusief koord en kledingklem ontvang je maar liefst 35% korting op de reguliere prijs. Op vertoon van je VIBkaart betaal je slechts €85,00 per set.

Check de website!

Of het nou je auto, je woonhuis, je reis of iets anders betreft, als je je goed hebt verzekerd leef je een stuk makkelijker. Bouwend Nederland heeft zich samen met verzekeringsorganisatie Aon hard gemaakt voor de beste verzekeringsproducten tegen de scherpste tarieven. Ook jij als VIB kunt hiervan profiteren!

Regel het via deze webpagina.

DEXIS is een internationaal opererende, technische groothandel die levert aan productiebedrijven. DEXIS is dé betrouwbare partner voor verbruiksgoederen, industriële goederen en diensten waarbij de veiligheid van medewerkers en de efficiëntie van processen leidend zijn.

Met de VIBkaart in hun handen profiteren Bouwmensen bij Dexis van allerlei voordelen. Wil je weten welke precies, ga dan gewoon eens langs bij een van de vestigingen en vergeet je VIBkaart niet!

Kijk op de website.

Hearing Pro Group levert gehoorbescherming op maat, voor elk oor een passende oplossing. Niet alleen voor werk of hobby, maar ook om rustig te slapen, veilig te zwemmen en comfortabel te vliegen. Hearing Pro Group biedt VIBkaart-houders zowel de harde acryl als de zachte siliconen gehoorbescherming aan voor €79,95 ex BTW

Meer voordelen:
– De otoplastieken met Europees CE keurmerk, met gepatenteerd onbreekbaar filter worden geleverd inclusief koord, clip, etui, schoonmaakpen en gebruiksaanwijzing.
– Gratis aanmeten op locatie, zonder voorrijkosten.
– De bijbehorende reinigingsset van €17,50 nu voor €14,- ex BTW

Kijk meteen op de website!